Publibytes Websites

Bel ons +32 (0)3 605 96 17

Levering huwelijksdrukwerk

Kom je huwelijksdrukwerk zelf afhalen in onze drukkerij te Brasschaat of je kiest voor verzending naar jullie adres. We verzenden niet enkel binnen België en Nederland, maar ook wereldwijd naar bijvoorbeeld expats die huwelijksdrukwerk besteld hebben. Heb je een bestelling geplaatst van meer dan €100,- bestelwaarde (meerdere producten die samen verzonden moeten worden kan ook), dan is de verzending binnen België en Nederland trouwens gratis.

verzending_drukwerk_Bpost

Wil je jullie bestelling naar een adres in België laten verzenden, dan wordt het drukwerk als Bpack-pakket via Bpost verzonden. Je kan je pakket op je privé-adres, een bedrijfsadres of in een postpunt laten leveren. Voordeel van een postpunt is dat je niet thuis hoeft te wachten tot de postbode is langs geweest, maar dat je het pakket in een postpunt kan gaan afhalen wanneer het jullie het beste uitkomt. Via een sms-bericht word je verwittigd als het pakket klaar ligt. Ander voordeel van een postpunt is dat de openingstijden vaak langer zijn dan die van een normaal postkantoor. Vaak zijn het krantenwinkels of supermarkten waar je tot 18u of soms 20u terecht kan. Bpost kan sinds kort ook leveren op zaterdag.

verzending_drukwerk_postNL

Wil je je bestelling laten leveren op een adres in Nederland, dan gebeurt de verzending via PostNL. De leveringstermijnen zijn net dezelfde voor Nederland als voor België: doorgaans wordt het pakket de volgende werkdag na verzending geleverd, ook op zaterdag. Verzenden in het weekend is helaas niet mogelijk, de eerst volgende werkdag dat we kunnen verzenden is maandag. Uiteraard is je pakket ook traceerbaar via de website van PostNL.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes